Kokekaffe

Følg våre enkle steg og få perfekt brygg med kokekaffe som bryggemetode.

Slik gjør du

Velg vann:
  • 70 gram kaffe
  • Nykokt vann
  • Vekt eller måleskje
  • Rørepinne
  • Kokekaffekjele

Visste du at?

Fordelen med kokekaffe er at du får en stor bryggeflate og dermed en jevn ekstraksjon. Kokekaffe er også ufiltrert som gjør at hele smaksbildet i kaffen kommer frem.

Nettbutikk

Steg 1

Kok opp vann. Noen kjeler slik som Tias kjelen har merket litermål på innsiden av kjelen.

Steg 2

Ha kaffe i kjelen. For den største smaksopplevelsen, anbefales det å male kaffen rett før bruk.

Steg 3

Rør forsiktig rundt så all kaffen blir fuktet.

Steg 4

La kaffen trekke i seks minutter. Rør rundt så gruten faller. 

Steg 5

La kjelen stå et par minutter så all gruten faller til bunns. Fjern skummet på toppen hvis du ønsker. Server og nyt!

Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk