'
'
'
'
INNHOLD:
  • Bourbon

  • Tørket uten fruktkjøtt

  • 1.900 moh.

La Merced, Guatemala:

Julekaffe

La Merced, Guatemala

Smak av melkesjokolade, appelsin & marsipan

kr 99,- per 1/4 kg

Årets Julekaffe er sødmerik og velbalansert med smak av melkesjokolade, appelsin og marsipan. Dette er julesmaker i beste tradisjon.

Vi har kjøpt hele 11 kaffepartier fra Juan Luis på La Merced opp gjennom årene og kjenner han svært godt. Vi besøker farmen hans hvert år og har stort utbytte av å utveksle erfaringer. Skoleprosjektet som nå har rukket å bli åtte år, er blant annet et resultat av den tette relasjonen. Juan Luis er uten tvil en av Guatemalas topp-produsenter, derav hans fem Cup of Excellence titler. Hvert år tar han likevel kvaliteten til nye høyder. Det kjenner vi på smaken og det ser vi på de perfekte solmodne bærene han plukker. Når det kommer til kaffe er Juan Luis både detaljfokusert, nøyaktig og ikke minst langsiktig.  Prøv kaffen med vår julesjokolade for en ekstra god smaksopplevelse.

 

Siden 2006 har vi servert kaffe fra Juan Luis Barrios på farmen La Merced. Da Kaffebrenneriets gründere, Thomas Pulpan og Steinar Paulsrud, besøkte farmen i 2009 hadde de en sterk opplevelse på de lokale skolene. De bestemte seg da for å gi en premium for Julekaffen øremerket skolene.

Donasjonene de siste årene har gitt skolene i nabolaget tilgang på rent vann, store oppgraderinger av bygningsmasse samt to pc-laber. Når du kjøper Julekaffen støtter du tre skoler i San Martín, Jilotepeque i Guatemala. Tusen takk! Les mer om skoleprosjektet vårt. 

Prøv også vår Nombre de Dios Juleespresso

 

 

Se videoer fra noen av våre besøk på La Merced og skolene: 

 
 

Skoleprosjekt og Cup of Excellence

INNHOLD:
  • Bourbon

  • Tørket uten fruktkjøtt

  • 1.900 moh.

La Merced, Guatemala: