'
INNHOLD:
  • Gul Bourbon

  • Tørket med noe fruktkjøtt

  • 1.150 moh.

Carmo de Minas, Brasil:

IP

Carmo de Minas, Brasil

Smak av karamell, melkesjokolade & appelsin

kr 109,- per 1/4 kg

IP er en klassisk brasiliansk kaffe med smak av karamell, melkesjokolade og appelsin. Kaffen er smaksrik, søt og velbalansert.

IP er fra vår Direkte Handel partner Luiz Paulo Pereira. Pereira familien har over hundre års erfaring med dyrking av kaffe og regnes blant annet som en av pionerene i kvalitetsregionen Carmo de Minas. På farmen har de en filosofi om å alltid jobbe for å ta kvaliteten til nye høyder. Dette innebærer blant annet konstante vurderinger av hvordan ting gjøres, eksperimentering og erfaringsutveksling. De er opptatt av sporbarhet for å skjønne hvordan de best skal utnytte farmen og hvilke områder som er best egnet for de ulike bønnetypene.

Pereira familien er opptatt av sosiale forhold for både lokalmiljøet og arbeiderne. Det er totalt tredve familier som bor på farmen og de har fått boligene de bor i gratis av Pereira familien. Alle som jobber på farmen får helsetjenester og andre nødvendigheter.

Vi besøker farmen årlig og Synøve fra Kaffebrenneriet besøkte i oktober farmen og cuppet seg gjennom mer enn 40 kaffe for å finne den perfekte kaffen til Kaffebrenneriet. Hun cuppet sammen med Luiz, hans far og mor på den fantastiske farmen IP og resultatet drikker du i koppen din nå. 

Prøv gjerne også vår andre kaffe fra samme familie: Luiz Paulo

   

 

INNHOLD:
  • Gul Bourbon

  • Tørket med noe fruktkjøtt

  • 1.150 moh.

Carmo de Minas, Brasil:
Anbefalte produkter

La Libertad, Guatemala

Direkte Handel.
Smak av karamell, plomme & rødt eple


kr 109,- per 1/4 kg
Carmo de Minas, Brasil

Direkte Handel.
Smak av morell, hasselnøtt & sjokolade


kr 99,- per 1/4 kg