'
INNHOLD:
  • Gul Bourbon

  • Tørket med noe fruktkjøtt

  • 1.150 moh.

IP - Carmo de Minas, Brasil:

Påskekaffe

IP - Carmo de Minas, Brasil

Smak av fløtekaramell, melkesjokolade & appelsin

kr 99,- per 1/4 kg

Vi har valgt en klassisk kaffe fra Brasil som årets Påskekaffe. Kaffen er kremete med stor sødme. Smaken minner om fløtekaramell, melkesjokolade og saftig appelsin. Perfekt til frokost eller med god påskesjokolade.

Påskekaffen er fra vår Direkte Handel partner Luiz Paulo Pereira på farmen IP. Pereira familien har over hundre års erfaring med dyrking av kaffe og regnes blant annet som en av pionerene i kvalitetsregionen Carmo de Minas. På IP har de en filosofi om å alltid jobbe for å ta kvaliteten til nye høyder. Dette innebærer blant annet konstante vurderinger av hvordan ting gjøres, eksperimentering og erfaringsutveksling. På IP og er de opptatt av sporbarhet for å skjønne hvordan de best skal utnytte farmen og hvilke områder som er best egnet for de ulike bønnetypene.

Pereira familien er opptatt av sosiale forhold for både lokalmiljøet og arbeiderne. Det er totalt tredve familier som bor på farmen og de har fått boligene de bor i gratis av Pereira familien. Alle som jobber på farmen får helsetjenester og andre nødvendigheter.

Thomas fra Kaffebrenneriet besøkte farmen i november og cuppet seg gjennom 30 kaffe for å finne den perfekte Påskekaffen til Kaffebrenneriet. Han cuppet sammen med Luiz, hans far og mor på den fantastiske farmen IP og resultatet drikker du i koppen din nå. God Påske med god kaffe!

   

 

INNHOLD:
  • Gul Bourbon

  • Tørket med noe fruktkjøtt

  • 1.150 moh.

IP - Carmo de Minas, Brasil:
Anbefalte produkter

La Libertad, Guatemala

Direkte Handel. Smak av karamell, plomme & rødt eple

kr 109,- per 1/4 kg
Carmo de Minas, Brasil

Cup of Excellence. Smak av kirsebær, marsipan & fløtekaramell

kr 139,- per 1/4 kg
Tarrazu, Costa Rica

Smak av kirsebær, melkesjokolade & søt sitrus.

kr 119,- per 1/4 kg