Kaffekalender

 Forhåndssalg - 24 unike smaker - Hele bønner - Limited edition

Kaffe fra 11 ulike land, 4 Cup of Excellence, 16 Direkte Handel & 18 ulike bønnetyper inkludert Geisha

1 399,00 kr InStock
På lager

FORHÅNDSSALG 

NB! Begrenset opplag, så kjøp Kaffekalenderen din allerede i dag! Vi sender med post fra 1. november. Velger du «Hent i butikk» vil Kaffekalenderen være klar til henting fra 8. november.

Tell ned til julaften med en unik smaksopplevelse hver dag fra 1. desember. I denne Kaffekalenderen finner du kun de beste kaffene vi har smakt i år, blant annet kaffefra 11 ulike land, 4 Cup of Excellence, 16 Direkte Handel & 18 ulike bønnetyper inkludert Geisha.

Kaffekalenderen består av 24 poser med 35 gram kaffe i hele bønner. Merk, vi har dessverre ikke mulighet til å male kaffen for deg.


SLIK BRUKER DU KALENDEREN

Du åpner kalenderen ved å trykke inn perforeringen nederst på forsiden. Pass på at du trykker inn hele perforeringen før du river av. Du har nå fått en åpning hvor du kan trekke ut kalenderposene. Det er én kalenderpose med kaffe per dag. Posene er nummerert fra 1 til 24 så pass på at du alltid trekker ut den nederste posen.


SLIK BRYGGER DU

Finn frem bryggeutstyr.
Trekk ut dagens kalenderpose og ha kaffen i kvernen din. Mal opp til ønsket malingsgrad.
Hver pose inneholder 35 gram kaffe. Vår anbefalte dosering er 35 gram kaffe per 5 dl vann.
Brygg og tell ned til jul.


God førjulstid!

Anbefales til

  • Trakter
  • Presskanne
  • Kokekaffe
  • Aeropress
  • Drypp/V60
  • Chemex
Ved å klikke "Aksepter alle" samtykker du til at vi kan samle informasjon om deg til ulike formål, blant annet funksjonalitet og statistikk